Öppettider

Det är en hemsida, så vi har aldrig stängt!

Ett spa som förför och ger nya krafter. Så kan man sammanfatta Art Garden Spa. Som en egen värld av njutning, med gott om fria ytor och havet som fond. Konsten och naturen är närvarande in i minsta detalj. Här står ditt välbefinnande alltid i fokus. På Art Garden Spa kan du njuta av bad i varma källor, vitaliserande vattenmassage, bastubad och vilsamma oaser såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni. Eteriska oljor förhöjer upplevelsen och lyfter sinnet. Och i vårt ljusterapirum laddar du energi med hjälp av ljusets kraft.

De fem elementen visar vägen

På ART GARDEN SPA hämtar vi inspirationen från läran om årstidernas inverkan och de fem elementen – TRÄ, ELD, JORD, METALL och VATTEN. Enligt Ayurveda är det dessa livsenergier som världsalltet består av. Varje element finns i årstidernas växlingar – i naturen och i våra kroppar – var och en med unika karaktärsdrag.

Föda, luft och vatten – allt kommer från Moder Jord. Och ur elden föds just jorden. Med ett starkt jordelement är vi lojala och välbalanserade. Mjälten och magen är kopplade till jordelementet. Njut därför av maten i långsam takt och ät lagom stora portioner. Sensommaren är en fuktig tid på året så undvik högraffinerad, förädlad eller gammal mat och passa istället på att äta närodlat. Jordelementet finner du i vårt vackra aktivitetsrum.

Rekommenderade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *