Öppettider

Det är en hemsida, så vi har aldrig stängt!

Hur kan vi få den här dagen att bli perfekt? För mig är det att kunna få en fantastisk spaupplevelse utan att behöva resa till en annan stad under corontider. Njut en klassisk svensk massage, få en skönhetsbehandling, bli utmanad av våra personliga tränare, besök vår doktor i kinesisk medicin eller sträck ut kroppen hos vår kiropraktor. Hos Nordic Spa & Fitness i Stockholm finns ett handplockat team av terapeuter, tränare och specialister som väntar på att få hjälpa till.

Vad står då det nordiska för? Först och främst tänker dem på ett hälsosamt liv, närheten till naturen och en sund, hållbar livsstil. De här tankarna ligger bakom deras spa, i graniten från Grythyttan, kalkstenen från Gotland och den uppfriskande kontrasten mellan kylan utanför och värmen inomhus.

Närheten till vattnet, öarna och skären har inspirerat till ett spa utöver det vanliga. Slappna av med ett bastubad och vakna till liv med ett kallt dopp, precis som i skärgården. Känn lugnet i vår vackra, sensommarvarma bassäng. Gör vårt gym till en energigivande och stärkande paus i vardagen. Ta en behandling som lugnar ner eller en som piggar upp, beroende på dagsform.

Kom lite närmare det nordiska livet.

Rekommenderade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *